Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett slags modern dikt


Utslagen


Ställd i vrån
i utslagen nedslagenhet
i brist på påslag
berövad all slagfärdighet
kan man ju få slag
för mindre här i skamvrån
av groteskt misslyckad slagkraft
som bara slår fel
vad för slag man än begår,
och allra mest i slagsmål,
så det är lika bra att slå på stort
och satsa på ett sjöslag
för mera slående pokulering
av mera avancerat slag.

Vad kom efter de 400 slagen?
Det blev ett slags liv trots allt.




Fri vers av Aurelio
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio