Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chockterapi

 

minnet driver
med mig

boken jag trodde
att jag aldrig orkade läsa till slut

jag läste ut den
det var därför jag ville glömma den

jag tror jag ska sluta
vara förnumstig nu 

ägna mig åt tystnaden
istället




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 10:45



Bookmark and Share


  aol
du tänker så bra i en fin poesi
2008-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Blev du rädd för det du förstod i boken?
Mark Twain sade något sådant om Bibeln.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger