Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Mitt hjärta



Jag ber dig inte
att du skall se mig
att du skall höra mig
Jag ber inte om dina ägodelar
eller dina tankar din omsorg
eller dina armar att stödja mig
men längtar efter dina kupade händer
att hålla om mitt oroligt bultande hjärta




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 458 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-10-20 10:45



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert.....
2008-12-01

  Michaela Dutius
Förförs av den underbara poesi och skönhet som finns i dikten.
Grattis till placeringen bland de fem mest läsvärda!
2008-10-20

  Rude Billy
underbart vackert!
2008-10-20

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert skrivet!
2008-10-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är här
det är hjärtat
ju som behöver
extra händer
som tar till och över
2008-10-20

    lilla_anna
Åh, så fin,
visst jag e bara 14, men den var väldigt vacker
2008-10-20

  friheten
så vacker skriven
2008-10-20

  Domino
F..n vilken vacker poesi! Jag blir tårögd när jag läser den...så mycket känslor!
Mycket bra skrivet=)
2008-10-20

  noname_realmind
Så sårbar... så svidande ömsint vacker...

Denna lilla kreation du skapat bara älskar jag! :))

**bokmärker omedelbums**
2008-10-20

  SeXara
Åh så vackert.... känner igen mig stort
2008-10-20

  lodjuret/seglare VIP
en text av klart kirurgiskt snitt
2008-10-20

  * Ammi *
Mycket vacker poesi!!
applåd
2008-10-20

  Fånga dagen
Starkt och mycket vackert smärtsamt
mvh ak
2008-10-20

    Bodil Sandberg
Så vackert att jag ryser till..längtans varmaste rader!!!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors