Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan

 

en tid

en gråmulen dag

fylld av fukt och

förhoppning

som inte

kommer att uppfyllas

 

idag

 

 

löven har fallit

mossan har lagt sig

fåglarna har ätit

 

nu

 

kvar idag finns en längtan

en längtan

som tar tag kraftfullt

och trycker mig emot dig

en längtan

efter värmen i oss

som får mig att minnas

och le




Fri vers av micke marin
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-20 12:31



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Längtan finns av olika slag...och det här tycker jag är en sån ljuvligt fint beskriven längtan i en skön stillsam ton...nice!
2008-10-21

  korpfjäder
att vara just nu - är att vara allt minnet vill bära....
2008-10-20

  lyckeli
När längtan blir stor är minnena sköna att plocka fram...
2008-10-20

  friheten
Så vacker...
2008-10-20

  mare VIP
mycket fint...
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin