Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att ge

    

Stark är kärleken

Hatets apostlar manar

Min gåva till dig




Bunden vers (Haiku) av Madde69
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 15:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet!
2009-03-26

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69