Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kupa av omtankar

 

i en liten kupa av omtankar
växer de osäkra
knoppas och bär frukt
värmen spirar

sedan bär det av
ut i snålblåsten igen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 22:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt liv i ett nötskal.
Precis så där är det.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger