Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag begärde ingenting

 

 

 

Ur den sena skymningen
kom du som en dröm,
som en varm skugga
och väckte liv i en längtan
som alltid bott inom mig

en saknad jag aldrig vetat
vad det egentligen var ...

du dansade med min själ
och vi följde dig
i din magiska värld
där varje steg
var ett steg framåt ..

och regnbågen var aldrig
så vacker
som när du målade den

                       för mig

doftade inga blommor
så underbart som dina

                           ord

så otroligt vackra 
men utan fäste
.....för det beror på
     hur och var
man planterar dem



Jag begärde ingenting,
ingenting ...
men fick lögner
som jag inte vill ha ..

nu leker skuggorna
från det förflutna

du känns så långt borta
du saknas mig
när vinden viskar om ett hjärta
på vandring
på väg bort

                 långt

                        ifrån mig




Fri vers av * Ammi *
Läst 507 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-20 22:41



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Poesi som berör i hjärttrakten...om något som känns bekant

*Bokmärker så jag kan grunna på den lite mer framöver, och se om något minne vill komma fram*
2009-02-06

  Tim Söderberg
väldigt vackert.
2009-02-02

    ej medlem längre
skön vemodspoesi vännen! bilden och texten harmonierar på ett fint sätt...
2008-10-21

  Mona*
Fäller några tårar. Underbart vackert!
2008-10-21

  Njord
Så vacker början och så tragiskt slut.
Mycket vackert komponerad text.
2008-10-21

  genni VIP
Den här bokmärks helt klart!
2008-10-20

  Sladjana Zubcevic
"nu leker skuggorna
från det förflutna

du känns så långt borta
du saknas mig
när vinden viskar om ett hjärta
på vandring
på väg bort

långt

ifrån mig"
Underbart skrivet.
2008-10-20

  Dontlove
Så snyggt skrivet gillar den grymt mycket applåderar och bokmärker .....
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *