Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summan av kardemumman II


2 400 000 000 000:-

Skaplig summa

Gissa vilken det är



Få som verkar vilja gissa, kanske vet alla?

Det är 2 400 000 000 som

Skattebetalare runt om i världen fått

Betala till finansvärlden

”Var är nu alla dessa som skrutit om sina goda affärer”

Och de som fick bonusar, ska de inte dras pengar av dem, nu..`?




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO