Doft av stearin och tung parfym blandas med vattnets sälta...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av stearin och tung parfym blandas med vattnets sälta...




Minnen

 

Fönstrens glas var

Upplysta av nytända

Kandelabrar däruppe från

Utsikten här på vattnet

Det var början på kväll

 

Vi passerade under en bro

Såg varelser klädda till fest

Böljande kjolar i glansigt tyg

Sammetsrockar och svarta hattar

Plymer i vackra färger

 

 

Sånger som steg mot himlen

Mandolin och gitarrackord

Där vi sakta flöt fram




Fri vers av madigan
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 10:18



Bookmark and Share


  fågel grå
Glad stämning
i denna dikt.
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan