Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aning av

 

vad du än gör
eller inte gör så vet:
det behöver inte tjäna någonting till
det
ska
inte

det finns ingen räkenskap
finns
inte
du får aldrig lön
får
aldrig
lön
det handlar inte om lönsamhet
det tjänar något oändligt
mycket större
en mening
men fråga inte efter vad det är
eller för vem
det kommer att undfly dig
vet bara:
det ska aldrig tjäna någonting till
det är du som ska tjäna
det är du
det
är
du
som fått ögon och öron




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 11:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Till KYREUS: För att leva med s.k. gott samvete, också.
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet att det kommer en räkenskapsdag. För alla.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger