Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Ett skadat inre..

försöker läka...

känna värmen

från solen..

låta den nå min hud

känna livslusten

Klä av den tunga

RUSTNINGEN......

Stegen blir så tunga,

så tunga att gå

Låta solen tårarna torka

vaggas stilla till ro

Att åter fyllas med

LÄNGTAN.....

LÄNGTAN....

Av vad dagen mig ger.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP