Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på svar


Hör ropet...

som ekar i det tysta

försöker göra sig hörd

men når inte riktigt..fram

Ropar, inget svar....

Ett rop i det tysta

som länge väntat på

ett svar....

hoppet det enda som finns kvar

Ett hopp på en skör tråd....

som lätt brister...går sönder

Försöker laga, men det brister

igen...

Ropet eker i det tysta

väntar förgäves på dess

svar.......







Fri vers av Margithe VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 14:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DET är en fasansfull känsla.
Nu har ju jag svarat, men det blir inte riktigt samma sak, va...?
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP