Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaosmoln

 

ro
stilla ro
skänk mig bara det
att samla mina tankar
och vagga mina känslor i
jag är ett kaosmoln
och vinden för mig vart den vill
jag måste ner
dit ner där stillhet är

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 18:18



Bookmark and Share


  aol
så gripande stark poesi ja riktigtser bilden ger dej en stark kraam
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Det brukar ju vara i stormens öga.
Fast jag vet att det är hos Jesus.
Matt 11:28.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger