Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och i väst hörs klockorna sjunga för dig

 

Och jag förstod inte
att vi inte
var samma tid

jag var dåtid
och
du framtid
och vi fann ingen nutid

och jag som fann dörren till samtid
när du sprang
ifrån alltid

och det var slut på
vår
tid

in kom
vinter
tid

hur skulle vi kunna mötas
när tiden var emot oss
inte ens klockorna gick rätt

så jag sa adjö
slängde klockan
och gick
för vem vill leva i alltid
när en kan leva i otid




Fri vers av Blodros
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 20:16



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Fin och klurig dikt. Gillar den verkligen
2008-11-02

    Stella Stol
Kul och underfundig text om uppbrott
2008-10-29

  vimmelkantig
Bra!
*applåder*
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros