Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Fars dikt... " Riksdagsval "

Man sålde sin själ denna ödets dag,
allvaret förstod man ej.
Man sade sitt ja till Gudlöshet
då man borde ha ropat. NEJ!
Man sålde sin själ för barnbidrag,
för trygghet och ökad pension
men andligen armt står vårt svenska folk,
sen man tappat barnatron.
" Det får gå hur det vill, min fattiga själ,
jag hör hur du kvider ibland
men välstånd och pengar är mera värt
för vårt svenska folk och vårt land."
Så söker man falskeligen sin tröst,
man är bara halv, inte hel
och i hjärtats innersta vilar en dom
över mannen som röstade fel.




Fri vers av palle
Läst 455 gånger
Publicerad 2008-10-21 20:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte rösta rätt. All politik är av Satan.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle