Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att slåss mot diktaturen är inte lätt


en dag i världen

vi tittar på varandra
östdanskar
västdanskar
och så lothar
från tyskland

vid bordsändan
sitter observatörerna
representanterna
makten
arrogansen
svenskarna

affärsområde
grön

grönt har alltid
stått
för okunnighet

de håller ännu
havsfiskelabb




Fri vers av tom boreland
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 23:11

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland