Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst


Om jag vore konstnär
Så skulle du ”tvingas” sitta modell
På alla möjliga ställen
Och tillfällen
Liggande, sittande, stående

På Avholmsberget i Bjuråker
Med Dellen nedanför
Vid havet
Vid en hässja med högaffel i handel
I skogen med vackra löv
Överallt… skulle du målas av

För att
Jag vill det




Fri vers av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 21:31



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Låter bra. Men vet du, modeller kostar. och det är alltid svårt eller omöjligt att måla den man älskar. Jag har försökt. Svårare än att skriva dikt. Men jag förstår din tanke, den är god.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO