Utlagda i likadana mönster...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlagda i likadana mönster...




Torget!

 

Stenar huggna i

Samma former

Utplacerade på

Torget i

Raka rader

 

Med sin åldriga

Vetskap sedan förut

Upplevde de nu

Framtiden ovanför sig

 

Fruktdofter bland blommor

Regnets surhet från molnen

Unga steg som blir gamla

Viktiga tal som glömdes

Viskande kärlek i natten

 




Fri vers av madigan
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan