Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormig natt

I natt har det blåst
stormar så det tjöt
i alla knutar flaggstänger
klingade ljudligt i natt

Stormigt är det ännu
nu när morgontimmen
är här det va motvind
så att man fick hålla
i mössan i blåsten

Så idag blir det skönast
att sitta inne i värmen
och lyssna till stormen
som leker tafatt där ute
så löven virvlar över hela
marken




Fri vers av Ann-christin
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 08:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Får en härlig känsla om att
sitta vid en brasa och mysa,
när jag läser din dikt
2008-10-22

  Quasimodo
Härlig känsla ger den av ombonad i samklang med naturens vara!!!
2008-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Hög mysfaktor där, Ann!
2008-10-22

  Maria T
Kanske blir det lite sol
frampå dagen
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin