Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken är som värst, han väljer en annan.


Det ohyggliga skriket

Skriket i min kropp är öronbedövande

Det skär igenom alla tomrum i min kropp

Det tar kål på mig, äter mig levande, men ingen hör

Smärtan dödar skriket, nej inte dödar men hindrar andra att höra

För skriket lever som en parasit i mitt inre.

Du borde höra det. Känna det. Men du är som död.

Jag tog din hand i går kväll, gav dig en kram, men du var död.

Död med öppna ögon stirrande rakt fram i en tvbild som inte stämde med vad du såg på din näthinna

Skriket Smärtan

Nej jag dör

Tårarna väller upp som Djävlar man inte kan stoppa

Men skriket kommer inte fram

Jag kysser en död kropp god natt lägger mig i ett kallt rum med en kall säng

Skriket håller mig vaken

Smärtan

Vill gå upp igen, slita dig ur soffan, slå dig, få skrika JAG ÄLSKAR DIG

Men smärtan gör jag ligger kvar

Jag orkar inte

Lyssnar efter dina ljud

Du rör dig i soffan

Skriket ropar kom, kom till mig, vill ha dig

Inte ett ljud kommer över mina läppar

men Djävlarna kommer som en armè ur mina ögon.

Tyst

Inget skrik

Hur ska du veta när jag är tyst

Men spelar det någon roll

Skriket Djävlar Smärtan allt finns där

Plötsligt tystnar allt, inget skrik

Djävlarna försvinner

Smärtan känns så kall

Kylan biter sig fast i min kropp

En iskall skrämmande kyla






Övriga genrer av Luftslott
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 13:53



Bookmark and Share


    meowz
att jag alltid har rätt.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Luftslott