Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värd något bättre

Du är värd något bättre.....

Hur många gånger har jag inte hört det.....

Du är värd något bättre......

Hur fan kan man säga det.......

Jag vet jag ser bra ut.......

Jag vet jag är smart......

Jag ställer alltid upp för de som står mig nära........

Ändå får jag höra......

Du är värd något bättre......

Hur fan kan det så komma sig då att jag är singel.....

Du är värd något bättre.....

Ord saknar plötsligt sin betydelse.....




Övriga genrer av Luftslott
Läst 429 gånger
Publicerad 2008-12-22 18:28



Bookmark and Share


    meowz
Du borde lyssna på din enda dotter. den smartaste & vet det mesta. Då kanske du hade sluppit höra det.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Luftslott