Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Saknar dinar trygga armar

Saknar att få ligga i din famn

saknar dina läppar

saknar glansen i dina ögon

saknar ditt skratt

Smärtan jag känner när du ser på mig med döda ögon

smärtan känner jag när du knuffar undan mig

smärtan känner jag när jag ger dina döda läppar en kyss

Varför... jo för jag älskar dig så hett , men kommer aldrig försöka ta dig tillbaka

Kommer du är det av fri vilja

Du säger du älskar mig mest.... men........

Saknar dig så ohyggligt




Övriga genrer av Luftslott
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 18:52



Bookmark and Share


    Skrivarn
Att sakna är att lida...en smärtsam beskrivning
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Luftslott