Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför lämnade du mig.....
Du säger du älskar mig....
Du lämnade mig dina barn för något du inte tror på....

DU valde gå till ditt fylleex....
Du lämnade mig dina och mina barn....
Vem gör något sådant....

Du är ofta full nu... Elak....
Vi hade det så bra... Vi hade planer....
Bygga ut... Scotland.....

Då ringer hon..... Exet... Hotar skriker... Du går.....
Lämnar mig och barn....
Varför.... Vi hade det ju så bra....

Jag hamnar på sjukhus... Jag är sjuk.... Jag håller på att dö....
Du kysser mig håller mig som om jag vore din livlina....
Tanterna på salen säger... Åh vad ni är vackra... Han älskar dig så....

Jag berättar... Chockade säger de..... Men det syns han älskar dig.....
Han släpper dig inte med blicken.....
Jo han säger det.... Men lämnar man en sjuk människa för fylla om man älskar...

Jag renoverade honom... gav honom allt.... han säger jag gjort mer för honom än någon annan... Jag är det bästa han någonsin träffat... Och han lämnar sina barn i min vård......

Jag hyr hans hus mot att jag tar hand om barnen... Inga probelm jag älskar varje millimeter av dom..... Men lämnar man sina barn bara så där....

Nu ljuger han... Är full..... Men kysser mig på ett sätt han aldrig gjort.... Känslorna sprutar..... Men jag har valt gå vidare..... Då grät han floder.....
Han vet det inte kommer hålla... Hans vänner vet ochhar tagit mitt parti... Hans barn vet.... Och stannar hos mig.....

Jag känner mig rådlös.... Jag älskar honom hans barn... mina barn.....

Men gör jag rätt..... Jag är populär..... Jag har dater..... Men känslorna tillhör honom än...... Jag älskar hans barn..... Men hur mycket ska jag ta.....

Jag älskar hans barn... Jag bor i hans hus.... Byggställningen finns kvar för våra planer...... Mina barn älskar hans..... De är riktiga syskon......

JAG ÄR BARA KROSSAD




Övriga genrer av Luftslott
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-12-22 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luftslott