Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lennart


Till den vackraste

Jag hittade ett vrak

Drog upp och började försiktigt skapa på ytan

Jag skymtade något vackert

Ju mer jag skrapade och putsade ju vackrare blev det

Alla som sett vraket började plötsligt se det jag skymtat från första nyfikenheten

Så när jag nästan är färdig stjäls det ifrån mig

Det ingen såg.. det jag tog fram, det vackraste jag någonsin haft, togs ifrån mig

Kan bara hoppas att det fortsätts ansas med försiktighet på den bräckliga ytan

och att det tas väl omhand och inte glöms bort för attsen hamna på botten

igen........




Övriga genrer av Luftslott
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-12-22 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luftslott