Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Tänk att jag valde så bra pseudonym.

Luftslott. Ja i verkligheten är jag bra att bygga dom.




Fri vers av Luftslott
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luftslott