Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig kan allt annat kvitta

 

 


så länge
du                          

                               mörka 
                                  sorgkantade ängel 


lovar
att älska mig
när Natten

faller tungt
                                 dessa nätter
                                     som hotar att krossa mig 

Allt
annat kan kvitta

så länge du
skriver mig din kärlek till
                                                  låter din Själ 
                                               
med hjälp av din tungspets

gå på upptäcksfärd
längs min huds

insida

                                               allt annat kvittar

så länge du mutar in
ditt revir

                                                       Äger mig

                                                   för tid och evighet

så snälla
släpp mig inte
omslut mig
                                                     koppla 
                                                        dina händer

runt min
kropp

låt mig slumra

in

väck mig
när natten är som svartast
                                                       

                                                   Ta för dig 
                                                      
av min kropp


inkassera det som är ditt
ta mig med

till ett land
bortom

                                                        sorgen

håll sedan om mig
slicka mina tårar
smek mitt hår

viska i mitt
öra

att allt är
som det ska

                                                   Vara


när morgonens ljus
bryter

gå din väg - lämna ett                  

                                             Vingavtryck

på min sovande
kropp
detta som ett tecken
på att du

                                              verkligen existerar

och som ett löfte på
att du Alltid återvänder

 

till mig

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-24 18:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ser detta som en helt igenom andlig text som en bön och med massvis av tilltro och ödmjukhet i. Väldigt bra.
2008-10-26

  VITRIOL
Oj vilket poetverk. snyggt. Bör läsas många gånger.
2008-10-25

  Anders P VIP
Detta sköra beroende som kallas kärlet. Fint beskrivet.
2008-10-24

    ej medlem längre
Skön kärlekspoesi. Känns ärligt och innerligt!
2008-10-24

    Erika H
Underbart poetat. Skirt och ömtåligt. Mjukaste pennan och mjukaste känslan.

Vackert smekande och inträngande. Berörande.
2008-10-24

  Night Soul Woman
*Oj!*Wow!*Bravo*

:)

Underbart skrivet:)
*bokmärkes* med detsamma!

*applåder*


Vacker så vackert skrivet!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol