Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack..

 

Kanske är det möjligt att se in i framtiden

Kanske har jag sett framtiden

tryggheten och värmen

tillhörigheten

en möjlighet att så rötter

ett nytt liv en ny chans

 

ett förspillt liv

ett meningslöst slöseri

 

som en gåva

en möjlighet som får det att tåras i mina ögon

en glädjens och kärlekens ynnest

verkligheten skakar på huvudet och skrattar

varsågod en gåva som sällan ges

 

jag går ner på knä av tacksamhet

 




Fri vers av micke marin
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-22 19:02



Bookmark and Share


  korpfjäder
du vet, när livet visar hjärtat tystnar korpen
och nu är korpen tyst
2008-10-23

  Lyckohäxan Enediel
Oj så vackert skrivet...din tacksamhet syns i och runt dina rader...väldigt vördnasfullt och fint!
2008-10-22

  Bjarne Nordbö
Fantastiskt. Finner inte orden.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin