Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. bedroom blues bakom tapeter. en flisa följde hem...


Push push push

 

~

för bra för att vara sann

så elak han bara kan

 

i snår sitter hukad fnissar

klart livet är skönt när det trissar

 

för go för att vara man

så stor bara liten kan

 

i vrår kurar vinglös vilsen

låt sår slippa vin och pilsen

 

för bra för att vara sann

för bra för att vara man

 

klart livet är ont när det dissar

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger
Publicerad 2008-10-22 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri