Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rimmmmmmmmm... :)


allt vi har är här

 

~

och bara vara allt man är

är allas rätt av liv

 

och bara svara lättsamt när

det jobbig tid blir kiv

 

och inte vara allt man är

är också sant att tro

 

för alla nån gång gömma sig

i egen grottas ro

 

hur nakna ändå alla är

hur nakna trots sin filt

 

att söka det som lycka bär

hur vakna tätt intill

 

men närmast ändå grottan står

att kura gömma i

 

och när det dags för läka sår

gör livet själv sig fri

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 00:45



Bookmark and Share


  Cizzi
jag fick assosicationer till en gammal barnbok med bergatroll och grottor som min mormor brukade läsa. Jag tyckte om hur du lagt de svenska orden. Vad ska man säga fel eller mindre vanlig ordning på orden., vackert.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri