Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota

 

~

och inget går upp mot en höststorm i natten
det är när hoppet tycks sitta på flotten
stranden får gyttjiga kanter
kring mina fötter
barfota
liv
och rötterna blottas i strömmen för hösten

 

hålla fast hålla fast

 

hålla fast ek av

 

tillits Liv

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri