Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. jobbigt.. jo, att få en bedjan. För den NÅR IN!  Tänk hur gudar ska svettas.. och våndas och förtvivlat försöka att inte såra. Inte såra.. Inte undra på att dom vrålar boostar och har sig ibland. :)   (med halvironisk glimt..:P)


Tänk hur gudar ska svettas..

 

~

men du förstår inte
sägs ofta
men du förstår verkligen inte
sägs lika ofta minst lika ofta
men du
finns alltid med

och 

(du är så jäkla trög)




jag önskar du i alla fall någong gång skulle komma att vilja

 

försöka

förstå lite grann

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri