Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spetskompetens



Polisen har hittat en kropp
Och de kan inte nog tala om
”sin spetskompetens” som löst detta
under intervju på TV används ordet
”spetskompetens” säkert ett 20 tal ggr

”Spetskompetens” är det läran om pennor
som är vässade
Eller är det frågan om spett
Eller nålar
Men de måste ju var ”kul” för dom
Att lyckas, ”nån gång”

Men hurrar lite för polisen kan man göra
Möjligen, ett hurra eller två
För deras ”spetskompetens”




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 07:32



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag hatar såna där modeord. Det finns ord som man plötsligt hör och ser jämt i media, tills man tröttnar på dom. Efter några år har dom förbrukats, och så kommer det nya... fast det som dom betecknar finns förstås kvar. "Spetskompetens" har nog funnits i alla tider...
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO