Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försäkra er om det

Olyckor
Älgolyckor
De har ökat i skåne med 60 %
Men minskat i Jämtland, med 30 %

Överlag, fler älgolyckor för södra Sverige
Och färre, i norra Sverige

En relativt ”kvalificerad gissning”
Det kommer inte att slå igenom
Däremot den andra undersökningen i veckan
Verkar troligare

Fattiga människor krockar mer…
Troligen är de nästa sak som kommer…
På försäkringstapeten




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 06:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske det...
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO