Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT för sakens skull



Vem vill sätta dit mikrofonen
På Drew Barrymore
Innan hon ska in på scenen hos Jay Leno
Med sin axelbandslösa blå klänning
(hur fasen nu en sån ”hänger uppe”)

Om dom tjatade…. Ok då….




Fri vers av LassO
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-10-23 11:40



Bookmark and Share


  RogerIvan
Huu, tänk om hon börjar snurra på huvudet sådär igen...
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO