Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förborgat



I min kropps borg
Är vindbryggan uppe
Den kommer inte ner
Hur du än bankar
Vill inte träffa fler
Min själs sorg
Ger djupa sorgsna tankar…

Så lämna mej i fred
Låt min tankar får samla sej
De är nu som en snurrande stjärnkikare
Det bara ruskar om dom med
Och kan du tänka dej
De gör min stjäl rikare

Fast de syns, inte än
Det tar sin lilla tid
Inom mej ligger allt på spänn
Snart vill jag ha dej, här bredvid
Snart vill jag ha det som bara du kan ge
Men till dess, kan du lämna mej, i fre




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2009-04-05 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO