Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriser och möjligheter


Det sägs att i hebreiskan

Så är ”kris” och ”möjlighet”

Samma ord…



Det känns lite grann som att mitt liv

Innefattar en förbaskat massa möjligheter

Vem kunde tro det?




Fri vers av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 21:11



Bookmark and Share


  RogerIvan
Kanske är det så att krisen tvingar oss att ta till vara på våra möjligheter...
2008-10-24

  Smurfan
Jag kan också känna av detta fenomen.
Det är nästan roligare med möjligheter.
Fantastiskt.
Sen sägs det att havet är det samma
som kaos. Jag älskar och vara vid havet.
:)
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO