Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

 

kärlek
är hjärtats förbehållslösa gest
av kapitulation
spelar ingen roll vad du gör
hur arg jag än blir ibland
så älskar jag dig
du vilar på mitt hjärta
och ockuperar en stor varm plats där
kärlek
är totalt hjälplös
och måste ibland sätta sig ner
torka svetten ur pannan
och skratta




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Villkors- och reservationslöst.
Men jag tror endast Gud är kapabel till sådan kärlek fullt ut.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger