Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enda sättet att slippa panikångestattackerna?


Ångestlösning



Jag är så trött på att tro jag ska dö
att jag hellre dör för egen hand.

© Boa Berg
2005-05-25
03:29




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-08-07 03:03



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
HÅLLER MED,KONTOLLEN SLÄPPER!!!
Verkligen skriven rakt av,bra!
2005-09-12

  Boa Berg
Ingen fara.
Skrivandet är min ventil.
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg