Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur En närmare ankomst (1)

som en docka

håller du hans hand

håller för att hålla

försöker klamra dig fast

vid det lilla

du tror dig ha

men jag såg det

genom skyltfönstret

hur du fattade din hand

kände efter

om du fanns kvar




Fri vers av Nahojland
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland