Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord som sårar
Ord som berör
Ord som beskriver
Ord som förstör
Ord som skapar hopp
Ord som drar en ner i botten
Ord som ger en skakiga ben
Ord som får en att vilja sparka
Ord som förgör
Ord som skapar
Ord som ger lycka
Ord som ger sorg
Ord som skapar ord
Ord som man vill skrika
Ord som startar upp
Ord som avslutar




Övriga genrer av Erev
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev