Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig inte!

 

Rör mig inte

Skjut mig i stället

 

Eller

 

Släck ljuset för jag är mörkrädd




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-23 22:27



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
poesi bruka jag tycka, när något är så där oemotståndligt vackert;



"Släck ljuset för jag är mörkrädd"
2008-12-31

  Bissen
en till kram...
2008-10-23

    Herr Ångest
Funkar det med en kram och en applåd istället?

*kram*
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel