Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pronaxen

 

kanske vill din smärta inte riktigt ge med sig.kanske värker ditt brustna hjärta med tårar över din brustenhet för din tveksamhet och för allt ditt tvivel. för att du inte vågar som du sa att du skulle och för att du inte kan förlåta som du lovade att du inte kan glömma allt du tvingats till och inte förglömma allt du inte fick. och alla män som du älskar skall slicka dina händer och krypa för dina fötter och svära dig evig kärlek. och om de sedan sviker är det sveket från början i en ständig repris.för du vet ju att aldrig älskad då är aldrig älskad nu och det är det enda du vill. villkorslös kärlek vem har hört om nåt sånt det är väl ändå skitsnack för det enda som finns är villkor.ta och rama in den där tavlan som du alltid gör när du kräver att umgås utan ramar i en värld full av dem.




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 22:58



Bookmark and Share


  RogerIvan
Uuj,,, vilken bra bild...
Rama in tavlan oinramad
Så lätt att snubbla i det där...
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP