Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f r i l u f t










- h e j ,
j a g h e t e r f å g e l g r å
n u s k a j a g u t o c h gå
.... ... .. ... .... .. .. .... .... ... .. ..

. .... .... .. .... .... .... ... .... .... .. ... ...

t a m t t a r a l l a n l a a , t j o b a l o o ! ! !



h e j o c h h å å å å å ! !








Fri vers av fågel grå
Läst 589 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-24 00:04



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Fågel Grå Har Skrivit Årets Bästa Text " Fri Luft "













Obs!!!! kolla in dom extra mellanslagen, bara dom är värda guld........
2008-11-20

    Nattviol
*ler*

befrielse!!
2008-11-01

  arie
oj

så det kan bli

uppsluppet
och tänkvärt

det är bara att konstatera faktumet att
Himlen faktiskt når
Ända Ned
till marken

tack
2008-10-29

  Bodil Sandberg
Vilken helt underbar utgjutelse..friska fläktar ändans hit!!!!
2008-10-28

  Eva Langrath VIP
Härlig livsnjutning.

Eva
2008-10-26

    Erika H
Ren och skär njutning när det lilla blir det stora.
2008-10-25

  Mr Lindemann VIP
Att vara en grå fågel och vilja gå.....i dessa rader ligger mänsklighetens vagga... innan dess så gick vi på alla fyra....nu tar vi och spankulerar på två ben. I "t a m t t a r a l l a n l a a , t j o b a l o o ! ! !"ligger en hemlighet förborgat som bara den esotersikt skolade kan ta till sig
2008-10-25

  madigan
Trevlig Promenad
Söta Fågel Grå!
2008-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Skulle jag välja att få va ett djur för en dag, så skulle jag vilja vara en örn...Skön friluft/ B
2008-10-25

    ej medlem längre
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > >
2008-10-24

    ej medlem längre
U N D E R B A R A F Å G E L! J A G Ä L S K A R G R Å F Å G L A R !
2008-10-24

    ej medlem längre
Ja vilket som
blir i alla fall jag glad till tusan
av att läsa sådana här glada rader,
thanks!
2008-10-24

  vera gade VIP
eller bara så lycklig!
2008-10-24

  melancholia
var du hög när du skrev texten..elr bara drygt berusad.?
2008-10-24

  Fånga dagen
Skratt du fick mig att le :)

mvh ak
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå