Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi slutade älska

och om vi slutade älska
betydde det att vi dog?

du dränkte mig
genom dina blickar
men varje gång
precis
när det sista syret tog slut
vände du dig bort

du sa alla saker
som var så rätta
du lyssnade så bra
inte bara till det jag sa
utan också det som jag
inte vågade berätta

men jag vet inte längre
hur det kan bli
för tystnaden
är inte längre vacker
eller våran

du tog en bit av mig
och jag gav den som en gåva
behåll den
och var som du är
för det var på grund av dig
och den du är
som gåvan blev din




Fri vers av soulRebel_
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-10-24 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_