Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALKENGREN



Falkengren…..

Fallengren?

”vi klarar oss utan 500 årsarbeten nästa år”

Hm hur ser en ”årsarbetare” ut?

Är det framtidens melodi

”vi söker en årsarbetare”

Nästa trend, ”vi vill ha 12 årsarbeten på 1 månad”

Vore nåt för svampplockningen

Eller bärplock…..

Men som sagt

SEB och FALKENGREN

Satte trenden…




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-10-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO