Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008~10~24


Mitt liv är en soppa

Mitt liv är en soppa
Fylld av rädsla, kärlek och hat

Där i finns alla mina bekymmer
och blandas med allt bra

I soppan finns det en besk smak
som försvinner efter ett tag
Varför jag känner så vet jag inte, det är väl bara jag

Soppan kan vara varm, soppan kan vara kall
som jag själv kan uppleva ibland

En stor, gul, sur citron ligger och flyter där i
den symoliserar det sura i mitt liv

En liten, liten sockerbit ligger ensam på bottnen kvar
och finns där för att representera de få äkta vänner som jag har

I en värld full av människor
Märker väl ingen mig

Jag är bara en liten del av vårt ekosystem
Men jag är ändå speciell
Även om jag inte vet på vilket sätt än
Jag ska lova att komma på varför
Just
Jag
Är
Här
I den här soppan

Vill du simma i soppan tillsammans med mig?




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR