Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, ja jag tjatar om imorgon

Jag hoppar nog över imorgon
idag har varit jobbigt nog
Jag ska sudda ut morgondagen
och gå direkt till i övermorgon

För då ska du komma
och du ska komma till mig
För vilka vägar du än går
kommer du alltid till mig

Så jag suddar imorgon
plågan blir allt för lång
Så vi ses i över morgon
för imorgon kommer vara utsuddad...




Övriga genrer av Sikska
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 18:41



Bookmark and Share


    Beeingme
jättefint måste jag säga!
*bokmärke*
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska