Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläkten lyfter...


Varje gång, en tjej gick in
Passerade hon, liksom andra måste
Golvfläkten
Och varje gång en tjej gick in
Så stannade arbetet

Alla tjejer i Hudik visste det
”Efter en gång”
Men den del hade alltid kjol
Vid besök på Hudikdäck
Ändå…




Fri vers av LassO
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO