Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag letar efter Dig

När jag letar efter Dig i min samtid
ökar min frustration
Ingen känner Dig
Ingen vet
Någon skriver om hörsägen
Någon om sin egen drömbild
Vandrande buller om huller i ett vilsekommet virrvarv
Önskande ett behagligt svar på den absolut vi alla är på väg mot
När jag letar efter Dig tänker jag inte uttröttas
Det lilla jag sett skänker mitt liv menning
Allt beror på om Du visar Dig för oss




Fri vers av Ljuv
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-25 00:59



Bookmark and Share


  frantic
Det finns nästan nå't religiöst i din längtan, eller tar jag fel..?
letar vi inte alla.. kanske därför både 'jag' och 'oss' finns med i texten..? Som för övrigt är väldigt fin och flyter nästan för behagligt trots 'frustrationen'. Behärskad frustration när som bäst! Jättebra!
2008-10-31

  Maria T
-När jag letar efter dig
tänker jag inte uttröttas-
Den som söker han finner
2008-10-28

    ej medlem längre
En mycket vacker och trevande text som flyter fram och skänker tankar..

"Vandrande buller om huller i ett vilsekommet virrvarv
Önskande ett behagligt svar på den absolut vi alla är på väg mot
"
Makabert och helt grymt bra flyt och precis just där.
Bugar mig för dig.
/C
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv