Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stela fingrar

Det


snöar





mitt


Piano



Försöker

fånga

tonerma




när
de

singlar

ner

mot

marken




De vita blandas med det stora svarta




Fri vers av Ljuv
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 07:24



Bookmark and Share


  Maja Andersson
Vacker!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv